Úszásoktatás

Úszásoktatás felnőtteknek
és gyermekeknek

Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnél megtanulni úszni, a technikádon finomítani, a kondíciódon javítani, fogyni, vagy ha csak az úszás jótékony hatásait szeretnéd élvezni. Alsó korhatár 6 év, felső korhatár nincs. A gyermek úszásoktatás időtartama 45 perc,
felnőtteknek 55 perc. Sosem késő elkezdeni!


Az órákat első sorban magánóra keretein belül tartom, de igény esetén páros és kiscsoportos órákra is van lehetőség (ha esetleg együtt szeretnél jönni egy barátoddal vagy a pároddal). Az oktatás hatékonysága érdekében fontos, hogy akik együtt jönnek az órákra nagyjából azonos szinten legyenek úszástudásban. Várlak szeretettel az óráimon!


Mit hozzak magammal az órára?

Fürdőruhát vagy fürdőnadrágot, úszósapkát és úszószemüveget.




Milyen sűrűn érdemes úszni?

Ideális esetben legalább heti kétszer, de a rendszeresség nagyon fontos.
Minél többet gyakorolsz annál hamarabb tanulsz meg úszni.




Nem vagyok túl öreg hozzá?

A válasz egyértelmű: nem! Büszkén vállald, hogy eljössz úszásoktatásra és ha végigjárod a lépcsőket” megtanulsz úszni. Én is büszke vagyok minden felnőtt vendégemre. Sokan hónapokig gondolkodnak rajta, mire szánják magukat hogy eljöjjenek úszni és végül felszabadultan mennek haza:

„Ez az végre megtettem
az első lépést!”

Alig várják a következő órát, hogy haladhassunk tovább.
Imádom látni a fejlődést, ami óráról órára történik a vendégeimmel.




Hány óra alatt lehet megtanulni?

Ez a leggyakoribb kérdés, de erre sajnos nem lehet pontos választ adni. Minden ember más, de azt elmondhatom, hogy 1-2 óra alatt biztos hogy nem tudsz megtanulni úszni. Sok szorgalom, kitartás és türelem szükséges hozzá! A célom, hogy a vendégeim megszeressék a vizet és magát az úszást. Nagyon fontos, hogy helyes technikával tanulj meg úszni!
„Ha már csinálod, csináld jól!”

A helyes technika elsajátítása és a sok-sok leúszott kilométer után egyre könnyebb lesz!